Läppförstoring lofvingkliniken

Läppförstoring Lofvingkliniken 

Genom att behandla dina läppar med fillers kan man på ett enkelt och smidigt sätt utföra en säker läppförstoring. På Lofvingkliniken i Göteborg utförs samtliga läppförstoringar och övriga behandlingar av duktiga injektionsbehandlare med lång erfarenhet.  

 

Skapa läpparna du länge drömt om 

Det kan finnas en rad olika anledningar till varför du vill göra en läppförstoring. Du kanske upplever att dina läppar behöver mer harmoni och en fin balans? Eller att dina läppar är smala och tunna, insjukna eller har en överläpp eller underläpp som är mer markant än den andra? Hur eller hur så hjälper våra injektionsbehandlare att uppnå dina önskemål. Vad dina önskemål än är så kan Lofvingklinikens breda utbud av fillers erbjuda dig ett flertal olika valmöjligheter för en lyckad läppförstoring. Utifrån dina förutsättningar och möjligheter kommer vi tillsammans fram till vad som är bäst lämpat för just dina läppar. Vi skräddarsyr alla våra behandlingar utefter varje patients behov.  

 

Behandling med fillers 

Behandlingarna med fillers som Lofvingkliniken utför håller i cirka 6-12 månader, efter första behandlingen rekommenderar vi dock att fylla på redan efter 4 månader för att uppnå allra bästa resultat av din läppförstoring. Samma dag som du genomgått din behandling finns det viktiga detaljer att förhålla sig till. Efter avslutad behandling ska du undvika att beröra det behandlade området, samt undvika extrem värme och kyla tills största delen av rodnaden och svullnaden lagt sig. Varje injektionsbehandling tar cirka 60 minuter, våra injektionsbehandlare sprutar in preparatet med väldigt tunn nål i dina läppar för att få minimal reaktion från din kropp.  

 

En prisvärd variant av läppförstoring 

Med hjälp av Lofvingklinikens duktiga injektionsbehandlare och väl utvalda fillers kan du på ett enkelt och säkert sätt utföra läppförstoring till ett bra pris. Vi värderar patientsäkerheten väldigt högt och arbetar endast med produkter av allra högsta kvalitet. Samtliga medarbetare på Lofvingkliniken har hög utbildning och är specialtränade för att utföra läppförstoring och andra behandlingar av högsta klass.  Varmt välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon för priser och mer information.  

 

läppförstoring lofvingkliniken

Läs fler inlägg >>