Gjorde fillers i Göteborg

Senast jag gjorde fillers i Göteborg gjorde jag det på Löfvingkliniken. Där jobbar otroligt erfarna och duktiga injektionssköterskor som är otroligt nogranna och måna om slutresultatet. Jag har under flera års tid gått till saamma ställe för att jag vet att jag alltid blir nöjd och får mycket för pengarna. För mig ska fillers se naturliga ut och fylla sitt syfte. Jag har många vänner som går till personer som rent av förstört deras läppar, något jag aldrig skulle våga riskera.

 

Prisvärt och hållbara resultat

Jag lägger gärna lite extra på att få känna mig bekväm i min kropp. Vi alla har olika komplex och mina läppar, som ändå är ett tacksamt komplex, som är lätt att åtgärda, är något jag haft dumma tankar om sedan barnsben. Efter jag började med fillers har dessa tankar försvunnit och jag mår bättre psykiskt än på väldigt länge. Löfvingkliniken har hjälpt mig på ett otroligt personligt och omhändertagande sätt. Jag skulle rekommendera alla i min närhet att gå dit för att få hållbara och snygga resultat till ett bra pris.

 

Välutbildad och erfaren personal

För mig som inte tycker om sprutor, blod och annat som har med sjukvård att göra var det en stor grej att gå till kliniken första gången. Väl på kliniken fick jag världens bästa bemötande redan i entrén, personalen var så otroligt varma och tillmötesgående. Berättade om min skräck för sjukvård och fick till svar att jag inte var ensam. Hela min process med fillers och sjukvård har blivit till det positiva efter mina besök hos Löfvingkliniken. Idag tycker jag inte alls det är farligt med varken blod eller sprutor. Det gör så mycket att hamna i rätt händer och få hjälp av välutbildade och erfarna injektionsskötaerskor.

 

Fillers som ger naturliga resultat

Syftet med att jag började med fillers var att jag ville få en bättre självkänsla och mindre komplex för mina läppar. Efter ett antal behandlingar uppnådde jag mina resultat och idag går jag på regelbunden påfyllning för att behålla resultatet. Jag är precis lika nöjd efter varje gång, Löfvingklinken tummar aldrig på kvalitén utan levererar hållbara och snygga resultat gång efter gång. Jag är verkligen så glad och tacksam att jag fått och får den hjälp från dom.