Ansiktsbehandling för djuprengöring

Idag har jag varit och gjort en ansiktsbehandling i Växjö. Jag har inte tagit hand om min hy i sommar och kände därför att det var dags att göra något åt det. Jag gjorde min ansiktsbehandling på Milles i Växjö där jag vet att dom tar god hand om mig. Där kan jag välja ansiktsbehandling från ett brett utbud, beroende på vad som passar just mig och min hy.

Jag valde en djuprengörande ansiktsbehandling då jag ville bli av med pormaskar och döda hudceller, jag tycker att det är den bästa behandlingen efter sommaren. Men är man istället ute efter en skön ansiktsbehandling så kan man välja mellan flera andra olika behandlingar som klassisk ansiktsbehandling eller avslappnande ansiktsbehandling. Milles klinik ligger i centrala Växjö och hon har flera andra tjänster som jag också gärna provar på någon gång, men jag kan verkligen rekommendera deras djuprengörande ansiktsbehandling. Det är inte många kliniker och salonger som utför den lika noggrant som Milles, därför är det lönt att ta sig in till centrala Växjö trots att det kan vara svårt att få tag i en parkering där på eftermiddagarna och helgerna.

Hur går det till vid en ansiktsbehandling?

Är ni nyfikna på att veta mer om hur en djuprengörande ansiktsbehandling går till? Då ska jag berätta det för er! Man börjar ansiktsbehandlingen med en dubbelrengöring av ansiktet, efter det går man vidare i processen och gör en hudanalys, sedan en peeling för att ta bort dom döda hudcellerna. Efter det fortsätter ansiktsbehandlingen med brynformning, portömning, ansiktsmask och avslutningsvis produkter som passar just ditt ansikte såsom serum och ansiktskräm. Det här är en ansiktsbehandling som passar alla vare sig du har en fet hy eller torr hy eller om du har problem med acne eller något liknande – därför rekommenderar jag verkligen alla som bor i Växjö att göra en djuprengörande ansiktsbehandling på Milles.

Hur går det till vid en ansiktsbehandling?